Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 14:03   #177
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Domyślny

Sua:
po 1 moze owszem nie lizesz dupy ale jednak zobacz forme swoich terazniejszych postow skierowanych do dpft itp a posty za czasow wojny albo przedwojennych
po 2 akurat posluze sie twoim przykladem takie osoby sa potrzebne, jest taki sua ma 150+ lvl uczestniczy w wojnie, z pz wychodzi tylko po to zeby sie dostac na statek, pozniej dostaje "hunta forever" przeczeka sie go troche i oddaje gory zlota za to zeby byc wolnym a przy next wojnie zaplaci jeszcze wiecej nie czyniac zadnych szkod;]
po 3 co do formy twojej gry to jednak sory ale gra na serverze pvp w pewnym stopniu do czegos wrecz zobowiazuje...a jezeli jestes pacyfista, boisz sie walczyc swoja postacia to non-pvp wita

cala reszta:
przykladow takich ludzi jak sua jest oczywiscie wiecej;] rexsi??;], zin alin(moze to byla jego pierwsza wojna ale cos w niej zrobil??) jeszcze tydzien przed wojna biegal pod AB i sie chwalil prawie kadej osobie ze ma nowego bota wiec to jednak swiadczy troche o poziomie danej osoby^^

dpft:
w pewnym stopniu musze powiedziec ze was podziwiam;] bo jednak Arcania jest to jeden z nielicznych serverow gdzie tak dlugo panuje jedna gildia i narazie nie spotkala sie z wiekszymi problemami^^(no nie liczac poczatku serva gdzie byly naprawde ciekawe wojny)
ale mimo tego mam nadzieje ze przy nastepnej wojnie juz nie bedzie tak jak teraz^^

@2 cala reszta:
aha i chcialbym oficjalnie powiedziec ze Tomasim gra ktos inny i prosze nie kojarzyc mnie z ta osoba, moja gra skonczyla sie po przegranej wojnie. I to co wyprawia/bedzie wyprawial, jak bardzo sie zblazni owner Tomasiego (czyt. smierc od damoona;]) prosze nie kojarzyc mnie z ta postacia

Lamu:
ale na wojne wroce razem z toba^^