Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 16:50   #38
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

@Stonhard
Wow, speed... napisz o tym jeszcze na głowie że speeda bierzesz jak grasz... nOOb!

A co do pk... jeśli "pk są be" i zabijanie innych graczy uważasz za bezsensowne to dlaczego nie grasz na serwerze z systemem "non-pvp"
A jeśli lubisz Pking dlaczego płaczesz jak Cie ktoś zabije?

Z moich prywatnych doświadczeń każde pvp jakie miałem w tej gierce podniecało mnie niesamowicie ... Jeszcze przed update... liczyla sie szybkosc, spryt, wyczucie podczas zamieszania każda taktyka była dobra wtedy gdy była skuteczna. Podczas nudnego expienia lubiłem nieoczekiwane wizyty nadpobudliwych gośći jak i sam lubiałem zabijać, czasami mnie niosła taka ambicja że podczas zabijania też czesto to ja padałem ofiarą, raczej nie płakałem z tego powodu, nie spamowalem forum ale bezsensowne zabijanie kogos postaci aż do rooka uważam za głupote. Trzeba mieć troche honoru (hehe) nawet w takiej grze.

A co do Puge Nocturna, huntował mojego kolegę i napisałem mu że kiedyś padnie i że ja bede przyszlością na selenie, Była akcja w AB gdzie nabilem na nim yellow skulla, chcialem mu pokazaż że jest lama i mu uciekne... a on mnie wzioł za kolege... dziwny czlowiek ale go strasznie rozumiem. Też bym zrobił chara żeby nóbków ubijać całymi dniami xD Wsumie w jego sytuacji robiłbym to samo.. tak jestem tego pewien. Jakby nie było by szwedów napewno to ja bym zastąpił role puge na selenie xD

A co do speeda, polecam tobie LSD, napewno skonczysz wtedy z tibią bo odkryjesz lepszy świat niż te marne piksele i niby koledzy. Po LSD poznasz lepszy świat, taki kolorowy... bajeczny... czasem troche straszny a czasem smieszny. Tam też poznasz prawdziwych kolegów, protektorów... np.: Moim kolegą jak i protektorem jest pan o imieniu "lucyfer" może też będziesz mial przyjemność go spotkać?

Pozdrowienia z bajecznie kolorowego świata (Nazywanego przez ludzi z syfami na twarzy i z podkrążonymi oczami "Rl life'em")
Wasz Hakkuś

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 08-11-2006 o 16:55. Powód: Bezsensowna wypowiedź
Jahakka jest offline