Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 17:16   #119
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

Cytuj:
@up: nie rozumiem przytoczonego "prawo ni edziała wstecz" w w/w kontekście... przecierz jako dyktator(?) on ustanawiał prawo, więc wykorzystując tą zasadę, nie ma co myśleć o sądzeniu Saddama... trochę nietrafna ta twoja dedukcja...
No... w zasadzie to własnie chcialem powiedziec. Ze to co robią jest niezgodne z prawem.
Cytuj:
Skoro tv kłamie to kłamie. Skąd wiesz że informacje przechodzące przez pryzmat tv są zmieniane na takie na jakie chcesz. Albo w coś wierzysz albo nie zdecyduj się. A to co napisałeś to jakaś paranoja. Napisałeś, że mają zabić go z szacunkiem. A jeżeli tv naprawdę kłamie? W taki sposób uśmierciłeś niewinną osobę. I co jej po szacunku jak umrze? Gz? Chyba raczej nie. Także jeżeli nie wierzysz w tv to dodaj przed napisaniem posta 'z tego co było w gadającym pudełku' i komentuj tą wersję co wszyscy. W dzisiejszych czasach jesteśmy skazani na media, do innych informacji dostępu zbytnio nie ma. No chyba że sam byłeś w Iraku czy gdzie tam trzeba i popytałeś kogo trzeba. Wtedy to inna rozmowa.
Powiedziałem że przeinacza fakty. Jestem prawie pewmy ze zabijal ludzi, ale przekazuja to w tendencyjny sposób. Zreszta za duzo by opowiadać, mam tylko tyle na myśli zebysmy go nie osadzali jak nie znamy pewnych faktów. Ja mówie na podstawie tego co wiem, napewno bym go nie osadził wiedzac tyle co wiem.
Cytuj:
Sądzisz, że zabijanie ludzi czego dopuścił się Saddam jest zgodne z prawem u nich?? , dowódca ponosi odpowiedzialność za swoje wojska i rozkazy.
Jestem prawie pewny że był w prawie zapis ze prezydent nie ponosi za nic odpowiedzialnosci
Cytuj:
Jedyne co mie zaciekawiło, to że wykonują jeszcze śmierć przez powieszenie, myślałem, że dostanie krzesełko, czemu go lepiej nie rozstrzelać.
I tu jest pies pogrzebany Powinni go rozstrzelać, wieszało sie w średniowieczu.

Pozdrawiam,
Rabanbar

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem