Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 20:16   #1362
Pawciooo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2006

Domyślny

Gralem keidys 2 lata w tibie i mialem cierpliwosc do noobow teraz robie nowa postac druida mam 8 lvl na asterze non-pvp przeslalem sobie eq c-seta, v-shield i inne takie, no i przekladam sobie to eq i polozylem c-armor i v-shielda na dp na chwile, podbiega do mnie 12 lvl knight i wydziera sie
Cytuj:
Dawaj mi to noobie albo cie walne
on to mowil z caps-lockiem, przypominam non-pvp, no ale po 1 roku przerwy cierpliwosc do noobow sie wyczerpala i zaczalem go wyzywac aby stad sobie poszedl, odszedl na chwile, ja wyszlem z dp, i slysze exiva " i mój nick, podbiega ten noob i krzyczy
Cytuj:
teraz cie mam i cie zabije
ja ok i stoje i czekam az sie zmeczy, prubojac mnei walnac na non-pvp, po 5 minutach stwierdzil razem ze swoim kolegom ktory w miedzy czasie przyszedl, ze oni gdzies czytali ze jak gracz jest duzo silniejzy od inneo to go nei moze zaatakowac bo ochrona noobow i mi sie upieklo ale oni mnie i tak dorwa, napisalem im ze non-pvp to jest to oni do mnie ze wlasnie dlatego wybrali ten server bo na non-pvp mozna sie zabijac bez granic, musialem sie wylogowac aby sie psychicznie nie zalamac od takich noobow
Pawciooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem