Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zomin8601
EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.-  sie ich boje!!! dlatego na pvp gram 
|
Oj uważaj, bo jeszcze wrócisz na non pvp.
Co mnie wkurza? Polacy... atakuje mnie jakiś leszcz, pare lvli słabszy-załatwiłem go(w obronie własnej

). Ide pod depo, znów mnie atakuje(po co?); nie mijają dwie sekundy, a zara inni Polacy, zamiast swojego bronić, również mnie atakują. Dzięki za taki naród. Żal patrzeć... Co mnie również wkurza? Polacy-nigdy nie usłyszałem "de?", "usa?", "gb?", raz ktoś mnie spytał czy Brazylijczykiem jestem-ale zdaniem. A dzień w dzień widze: "pl", "pl?". Krew mnie zalewa jak patrze na poziom jaki prezentują niektórzy polscy gracze...
Dlatego właśnie wracam na non pvp. Niestety nie uchroni mnie to przed ludźmi jak w drugim przykładzie... hmmm ale i tak nie mam serca zabijać w RPGach. ;]