rzal i rzenada
1) "Że jeśli potrafię posługiwać się bronią palną, jestem mordercą" - dotyczyło to tego, kto NAPISAŁ hack... a nie jego użytkowników... hmm
2) Spleen jest (z tego, co wiem) jednym z szanowanych i głównych członków grupy odpowiedzialnej za znany serwis tibia.xx.pl... Mam najnowsze antiviry itp. nigdy w żadnym pliku ściągniętym z tibia.xx.pl NIE BYŁO ZAGROŻENIA.
3) Jak pisaliście, ktoś, kto umie troche programowac, łatwo wstawi do programu jakiś wirus, keylogger czy coś. Nie robi tego jednak Spleen (czyli stronie tibia.xx.pl możecie ufać), ale heckerzy, którzy są właścicielami innych stron internetowych z "niby-downloadami" - od nich ściąganie dopiero może się skończyć utratą konta.
4) "Tibia Black Ice" kusi... A jak coś kusi, wiele osób będzie z tego korzystać! Czekam tylko na założenie tematu "zwalczajmy alkohol i papierosy"...
Prawda jest taka, że jeśli ktoś chce grać uczciwie - grać będzie. A jak ktoś chce się wybić ponad przeciętność bez wysiłku - będze używał bota. I jedni i drudzy powinni być zadowoleni... nie przejmujmy się przestępstwami innych, skoncentrujmy się na własnych.
PS. Ktoś może odebrać, że jestem jednym z tych oszustów, ale ja po prostu przedstawiłem tu całą prawdę, jaką znam w tym temacie.
|