Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 22:52   #47
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
Wiesz mogę mieć dwa dyski i powiedzmy odkręciłem je przed 10 minutami i oddałem wujkowi aby usunął wirusy i co mi wtedy zrobią. Nie udowodnią, że dałem wujkowi. Jak przyjdą następnym razem będę miał nowy dysk twardy lub stary ale starannie sformatowany Poza tym. Moim zdaniem to jest plotka żeby nastraszyć ludzi i dla przykłady skontrolowali kilka osób z jednego miasta.
Tyle, że dane można odzyskać po "zwykłym" formatowaniu z płytki windy...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Nie wolno WOGOLE kopiowac dyskow z prawami autorskimi BEZ ZGODY AUTORA. ehh kolego nie czytales prawa autorskiego. Mojego kolege z gdanska az zapluli komentarzami typu "kopie, CD RW, porgramy bez licencji..." i skonczylo sie na tym, ze zaplacil za wszystko jakies 2000-3000 zl. ;/
Prawa autorskie mają pewne uchybienia, niedawno było na tym nawet na onecie, kupiłeś grę, masz na nią licencję i możesz zrobić n kopi bezpieczeństwa dla własnego użytku, na wypadek uszkodzenia orginalnej płyty...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
o ile dobrze pamietam to dzieki firmie apple mozna kupowac mp3(dzieki temu caly koncern iPodowy dziala), wiec czy wytlumaczenie, ze wszystkie mp3 na dysku zostaly kupione, bedzie uznane za nieprawdziwe?
PLiki zakupywane przez rozmaite portale (np: iTunes) mają specjalny certyfikat, często blokuje on dodatkowo możliwość kopiowania.

@Kshaq: Co do instalki, posiadając piracką płytę windowsa XP w domu a korzystając tylko z Linuxa czy nadal 'piracisz"?...
Co do zainstalowanego oprogramowania, musisz udowodnić posiadanie orginału (99%)
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem