Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Upierz
I nadal myślisz, że Polacy są od nich lepsi? Mylisz się...
Nom skille ma ładne ;d A taktyka... bleh.
|
Polacy zachowaniem moze nie sa lepsi od BR, ale napewno mysla lepiej, niz oni

Grajac w Tibie spotkalem wielu br'ow i tylko dwoch znalo angielski i nie pisali ciagle po portugalsku do mnie jak mowilem "sorry, just english and polish", i jeden byl naprawde dobrym kumplem (Sparta Knight) a reszta zal .....
Ogladajac filmiki z udzialem brazylijskich graczy smiac mi sie chce....pamietam filmik gdzie 2 dni pod rzad Orshabaal demolowal lasy (lol) Edron a h-lvls browe chary padaly jak stworzenia morskie po wycieku ropy z tankowca, finalowo Orshabaal nie zostal zabity. Widzialem jeszcze jeden z ciekawszych filmikow gdzie elita serwera 15 osobowa samych 100+ leveli ganiala jednego 90 ek i nie mogli go ubic przez 60+/- minut, az wkoncu znikl mu skull i poszedl na statek

0.o ! ?
Mozna by wiele przykladowych filmikow dac z tego typu akcjami. Zaraz mi pewnie ktos wyskoczy, ze "przeciez oni tez maja 180-200+ lvl" to co z tego ? gdyby w Polsce byla taka szkola jak tam (bodajze do 6 klasy

) to tez bym wbijal sobie taki level, bo co innego bym mial do roboty jak szkoly nie ma ? -.-
............
Tak jak powiedzialem, polacy zachowaniem moze nie sa swieci, ale napewno graja lepiej niz Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Island Trolls plix.