Ulfma chyba W a nie Wa
w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz.
ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko
@pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe.
@tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje
Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego
no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie.
jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować?
wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu...
|