Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2006, 23:28   #1
Rantrave
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005

Domyślny DC- Really hunt dla sorcka???

Dzisiaj poszedlem sprawdzic sie na DC lvl 2(czyli massa assasinow, dark monkow, badnitow witchow hunterow i innych badziewi szybko biegajacych)

ladnei sie zapowiadalo zakupilem manasy, hmmki mialem i gfb nawet wykosilem przy schodkach wszystko gfb, przyzwalem 2 monki do pomocy, expie expie, pierwsze potworki jako tako ida natknalem sie na witch, nagle moje monki totalnei zostaly spywnowane, to ucieklem i znowu wezwalem 2, potem mi ubili i mialem tylko na 1>_< potem czekalem znowu na monka,

expieac dalej assasiny i dark monki strasznie szybkie byly doganialy mnie i mocno bily bo po az 60-40

teraz sie zaczalem zastawiac czy DC moze byc realnym expem dla sorcka, jesli tak to co powinienem wziasc optymalnei aby zuzyzec runek pokrywalo sie z lootem bo dark monki praktycznie nic nie daja a assasiny rzadko cokolwiek dobrego oprocz niezlej kaski

praktycznie nikt nie siedzi tam wiec dobre miejsce ale jak by za to sei wziasc?:>
Rantrave jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.