Kto gra na eterni zapewne wie kim jestesmy. Cala reszta moze zobaczyc w krotkim filmie (ok 6-7 minut) nasza historie.
Film zostal opublikowany z 2 tygodnie temu i chyba jedynie na to forum nie trafil co wlasnie naprawiam

Powodem stworzenia byl fakt ze wlasnie jakies 2 tygodnie temu Dark Legion obchodzil 3 lata istnienia na eterni.
Film zostal zrobiony przeze mnie....nie jest moim pierwszym ani ostatnim. W przeszlosci robilem ich sporo ale na zadnym sie nie podpisywalem. Ten jednak odniosl chyba najwiekszy sukces. Wiele osob zaczelo nas porownywac do takich gildii jak UNIT czy Black Widows. Co by nie mowic walczylismy juz 3 wojny i zadnej nie przegralismy. Walczymy nie patrzac na to jak silny jest przeciwnik....ale co tam bede gadal....kto gra na eterni ten wie
Anyway....teraz mamy 4-ta wojne i chyba przeciwnik jest najsilniejszy. Ogolnie gromada najwyzszych lvli eterni...ale co to dla nas....6-2 w fragach Oficjalnych) i 11-2 (nieoficjalne - zabijamy ich nub charami i to nie jakies lamerskie sd combosy ale normalny fight xD)
Koniec gadania....link do filmu:
EDIT:
Witam po paru latach!
Przez ostatnie kilka miesiecy proszono mnie w privach/e-mailach/in-game o zrehostowanie mojego filmu. Niestety kopia na youtube zostala usunieta za naruszenie praw autorskich Dlatego tez dla wszystkich osob ktore chcialyby jeszcze raz zobaczyc moj stary filmik w dobrej jakosci podaje nowy link:
Data wygenerowania filmu to 30 pazdziernika 2006 - tak jest stary, nie na czasie itp. ale wiem ze wielu z was sie on podobal i w chwili obecnej nie macie jak go zobaczyc ponownie.
Problem naprawiony - tu macie ^^
http://rapidshare.de/files/47095360/...gion*****.html
Do linku musicie dodac rozszerzenie pliku wmv. Jakis lipiasty link guardian czy inny wynalazek to obcina
Jako bonusik dorzucam, nazwijmy to - wersje robocza NOWEGO filmu ktory niestety nie zostal skonczony. Pliki do ktorego ponizej zamieszczam link jest kopia filmu ktora krazylem miedzy kilkoma osobami ktore pracowaly ze mna nad tym filmem. Niestety nie zostal on skonczony i nie planuje go konczyc - ale mysle ze jezeli podobaly sie wam inne filmy o DL to ten was w zupelnosci "zaspokoi"
http://www.megaupload.com/?d=UVZFB2VK
Have fun
Hozzie