Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2006, 18:18   #9
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Jak NAJNIŻSZY.

Czemu? Bo to oznacza, że EXPISZ, a nie mlvlujesz. A expienie jest O WIELE korzystniejsze.

Dla przykładu sorc mlvlujący na 25-27 lvl będzie miał 40 mlvl. W tym samym czasie (!!) sorc NIE-mlvlujący będzie miał 43 lvl i 40-42 mlvl i więcej kasy. Który lepszy? Oczywiście ten drugi. Gdyby uprawiał manasitting straciłby w cieć czasu na osiągnięcie MNIEJ, niż tegoż czasu nie tracąc.

Mam nadzieję, że jest to wystarczająco prosto napisane. Ale zbyt dużo razy to pisałem, żeby się rozpisywać na 3x A4.

down: G*wno prawda. I tak 100 mlvl za cholerę nie wbijesz, a 100 lvl nie jest wielkim problemem (bo charów na 100+ jest w cieć, ba, są i 250+ (nie chce mi się sprawdzać, jaki lvl ma najwyższy sorc/drut - pewnie z 270+), a mlvl nie ma żadnego nawet 90+).
Po pierwsze: Jeśli szybciej wbijesz 1 mlvl niz 2 lvl, to korzystniej jest mlvl`ować.. 1 mlvl = 2/3 lvl (jeśli chodzi o siłę czarów). I co z tego że widać że expi? Żeby szpanować? Pfff, głupota...

Po drugie: Jakim cudem expiąc sorc ma mieć mlvl równy manasittingującemu sorcowi? Będzie miał niższy. Chyba że mówisz o używaniu manasów, to wtedy ten sorc co nie expi bedzie miał wyższy mlvl od expiącego. I rzeczywiście, manasitting nie jest dzisiaj opłacalny.

Po trzecie: Wystarczy 1 strona A4, nawet nie cała

Po czwarte: Najlepiej mieć mlvl CO NAJMNIEJ równy lvl, ale to nie dotyczy lvli powyżej 50/55 (ja sam na 40 lvl mam PRAWIE 50 mlvl)

Po piąte: Masz 20-kilku lvlowego sorca z 20-kilku mlvl na Infernie, i się udzielasz... ile grasz sorcem, miesiąc? 2 miesiące? Bo ja postaciami magicznymi gram 3 lata. To co wiem, może nie mieć zastosowania w 100% do tego co dzisiaj, ale i tak to więcej niż Twoje. (bez obrazy, po prostu przewiduję że będziesz się kłócił)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Może trochę sprostuję wypowiedź Lasoocha. Nie opłaca się robić tzw. manasittingu, czyli siedzeniu tygodniami przed depo i tylko spalając manę, (...), ale np. jeśli masz takie lagi, że gra jest niemożliwa, to warto chociaż trochę go porobić.
Dokładnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Cóż... osobiście znam wielu ludzi, którzy expią tylko raz na jakiś czas, a tak tylko trenują mlvl.
Ja tak robię, mam strasznie dużo lagów I nieźle na tym wychodzę, robię postać nie na chama, nie jak power gamer, ale porządnie.

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 10-11-2006 o 18:25. Powód: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Always hunted jest offline   Odpowiedz z Cytatem