Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Tharr zbastuj , jemu nie chodziło o to że jak go biją HWL to macie wylecieć tłumnie z depo i tłuc ich po łbach , tylko był ciekaw dlaczego 2 (na początku) osoby z HWL latają sobie po świecie łapią pz locki , a wy nic z tym nie robicie (tzn. nie korzystacie z sytuacji) , ja wiem ja wiem , to mogła być podpucha , ale on tylko chciał zapytać.
|
Dobra teraz się wypowiem bo stwierdzam, ze to jest załosne co niektorzy probuja kreowac. Tharrin uwiez chłopie, ze tak na prawde szczerze z mojego dobrego na ogol serca musze stwierdzic, ze sa z was Pipki. Tak wlasnie PIPKI!!!
Wszyscy z was w kolo gadaja o tym, ze to tylko gra, ze nieangazuja sie itp. Dupa takie gadanie was tylko w moich oczach osmiesza. Skoro dla was zycie prawdziwe jest wazniejsze, to dla czego bicie sie bawic, czyli grac walczyc z tymi lamerami. Te ludki to są tylko postacie dlaczego boicie sie pasc. Gdybym ja kiedykolwiek zainwestowal tyle czasu by nabic nawet marny 100 lvl i ktos by chial mi zabawe popsuc to robilbym wszystko zeby chlopak dostal za swoje.
A z tego co ja widze, zamiast jakis open battle tak jak kiedys jak prawdziwi rycerzy by nadac klimatu tej grze. Spotkanie dwoch dowodcow i rozpoczecie walki, to to jest jakies posmiewisko. Filmow z Galany nikt nie oglada bo tu nei ma na co patrzec. Jak juz Galana jest tak zdegenerowana to niech chociaz slynie z tych wojen, ktore beda posiadały charakter, emocje. A nie Wojna na Galanie i 3h w DEPO....
Szkoda gadac:/