Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rophix
Opowiem Wam pewna Historie Jaka SIe Zdazyla Mi dzis... A wiec Byl SObie 60ek Co skilowal Wiec wpadlem Z fe I sd I go Ujebalem..Chwile potem mial 58lvl i Wpadl Wrac z Mystic Soulem Mnie Ubic A ja Mailem ostatnie 2 manaski 1 explo i 3 sd HUAhAUHAU ZAbilem Orixra drugi raz podczas obrony(Najlepsza Obrana Jest Atak) Ma teraz 57lvl xD stracil an tym chyba z 8bp uh kture mi wypadly zamiast sie uhac... Niestety Braklo mi manf i runek na Wyleminowania Mystic-SOula ALe na Niego terz przyjdzie pora padlem ale na tym sie to niezkonczy..isys Sie cos domnie sapala ale ja zgasilem i mowi ze sie niewtraca wiec MYSTIC STRZESZ SIE NAJLEPIEJ Z PROTECTION ZONE NIEWYCHODZ Znajac twoje pvp (miales 40lvl ujebalem cie 8 i 13 lvlem ucieklaes przed nami) 68lvl ci niepomoze HAuhaUHAUa Kurwa co za NOobki we 2 nadupcali 50ed 68ms i 60ek i ek zkonczyl walke z 57lvl a ja tylko 49 ;p
|
Witaj Mam Na Imie Groman I Rowniez Podoba Mi Sie Twoja Historia, Wczoraj Ja I Muj Kumpel Macius Krol Trawnika ZAbilismy Takiego Goscia Co Mnie Ubil I Mial On Xywke Wacek Zboj Wjelki Ale Ja go Szczelilem Z Fajer Filda I On Umarl. A Mjal On Lewel 13. Ue. I Teraz NJECH ON Lepjej nJe Wychodzi Z DEPO Bo jak Wyjdzie To go Znow USZCZELEM HYBA RZE Oda mi on moj PLEJT ARMOR a tak NIC U NJE POMORZE
bo jezd gupi.
Mam Nadzjejemm Rze Moja Historia Zainteresowala cie Tak Samo Barzo Jak Mnie Twoja.

tak tak panienki, Groman Zboczynca z tibia.com was znalazl