Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2006, 23:18   #2382
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Dobra teraz się wypowiem bo stwierdzam, ze to jest załosne co niektorzy probuja kreowac. Tharrin uwiez chłopie, ze tak na prawde szczerze z mojego dobrego na ogol serca musze stwierdzic, ze sa z was Pipki. Tak wlasnie PIPKI!!!

Wszyscy z was w kolo gadaja o tym, ze to tylko gra, ze nieangazuja sie itp. Dupa takie gadanie was tylko w moich oczach osmiesza. Skoro dla was zycie prawdziwe jest wazniejsze, to dla czego bicie sie bawic, czyli grac walczyc z tymi lamerami. Te ludki to są tylko postacie dlaczego boicie sie pasc. Gdybym ja kiedykolwiek zainwestowal tyle czasu by nabic nawet marny 100 lvl i ktos by chial mi zabawe popsuc to robilbym wszystko zeby chlopak dostal za swoje.

A z tego co ja widze, zamiast jakis open battle tak jak kiedys jak prawdziwi rycerzy by nadac klimatu tej grze. Spotkanie dwoch dowodcow i rozpoczecie walki, to to jest jakies posmiewisko. Filmow z Galany nikt nie oglada bo tu nei ma na co patrzec. Jak juz Galana jest tak zdegenerowana to niech chociaz slynie z tych wojen, ktore beda posiadały charakter, emocje. A nie Wojna na Galanie i 3h w DEPO....

Szkoda gadac:/
a czego sie spodziewasz? nie mamy kogo bic bo oni nie expia, jesli oni lapia pz locki, jak dzis tzn ze sa w CALYM skladzie na vent, i to jest prowokacja(tez mamy swoje zrodla), czy ty naprawde myslisz ze my jestesmy sie w stanie zebrac w kazdym dowolnym momencie? otos nie, bo wlasnie pracujemy, studiujemy itp, po prostu fizycznie nie mamy czasu na siedzenie caly dzien i patrzenie co sie dzieje, a nawet jak czasem mamy czas to po prostu nie zawsze chcemy...

co do autora posta:
daj mi uczciwy duel z ich palkiem badz sorcem i nie ma sprawy, daj nam uczciwa bitwe a zawalczymy, nic na to nie poradzimy ze mamy tylko paru shooterow(+ konda i lovize ale oni dzialaja na wlasna reke) a ich lacznie z soft itp jest prawie 30, chcesz zebysmy wyskoczyli 15 na 30? no sorry, walka - TAK, kamikadze - NIE, i taka jest moja pozycja w tym.

color@
tez lubie ten utwor, a bogatszy ode mnie to na 90% nie jest, ja bidy nie klepie w tibii po prostu nie rozumiem, czemu mialbym sie poswiecac i ryzykowac zeby pomoc komuc, co gdyby mnie pkowali to by mnie jeszcze bloknal zeby sie podlizac, badz tez stalby i sie patrzyl i palcem nie kiwnal. taka mam filozofie i ty o tym dobrze wiesz. nie ejst zabawne ze kogos PAuje i ze bija(dopoki to nie moj wrog tak jak to bylo z tym 1 celem) ale jesli ludzie placa po kilka razy zamiast miec godnosc i sie postawic i pasc raz, to jest to ich wlasny wybor, bo oni zabijaja dla kasy i lootu, nie dasz im kasy i lootu, drugi raz cie nie rusza bo szkoda unjusta, jak placicuie i panikujecie, to sami podejmujecie taki wybor, a prawda jest taka ze jak raz zaplacisz to na 80% znow cie odwiedza.