Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 09:23   #61
Nagrix
Użytkownik Forum

Nagrix's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
Nagrix ma numer GG 1347813 Nagrix ma login Tlenu Nagrix@Tlen.pl
Domyślny

Zapomnieliście o jednej, jedynej rzeczy, ta wyspa jest od szkolenia nowych graczy... Sam mam Rookstayera z 15lvl i brakuje mi tylko paru mało istotnych rzeczy.
  1. W innym, podobnym do tego temacie, ktoś napisał, że fajnie by było gdyby była amazonka. Otoczona mroczną legendą, schwytana i uwięziona przez gobliny, tygodniami karmiona zgniłym serem, przez co zwariowała i zabije każdego, kogo będzie mogła. Wyobrażam to sobie jako małą celę, zamkniętą na klucz, której strzegą gobliny. Klucz zdobywało by się z jakiegoś zadania, jednak nie wiem jakiego. Respawn amazonki mógłby być (załóżmy) jedna dziennie, po każdym save serwerze. Nie wypadają z niej żadne itemy, które zaburzyły by równowagę Rookgaardu, tylko crystal necklake i small ruby, co byłoby gratką dla kolekcjonerów. Jak sami wiecie te dwa przedmioty wypadają bardzo rzadko i trzebaby polować na amazonki ponad miesiąc, a może nawet cały rok (przy respawnie jedna na dzień).
  2. Malutki skrawek lodu... może na oddzielnej wyspie, może dołączony do istniejącej już wyspy Rookgaard, z paroma frost troll'ami i polar bear'em
  3. Paru nietoperzy w głębszych podziemiach, tak dla ozdoby
Zauważcie, że potwory typu minotaur archer zaburzałyby równowagę na Rooku. Dlaczego? A bo na przykład z ww. minotaura wypada kusza i bełty, co byłoby zbyt silną bronią. Pisaliście także o elfach, jednak z nich wypada longsword. Możnaby tak pisac bez końca, czemu nie mieliby wprowadzić tego, a wprowadzić to. Niestety i tak nas nie posłuchają... zrozumcie, że oni robią to, co chcą.
Roses are red, violets are blue,
I was born beautiful, what the f*** happened to you?

Ostatnio edytowany przez Nagrix - 11-11-2006 o 09:31.
Nagrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.