Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 12:41   #19
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Dobra, mam 15 minut (bo się pizza piecze), to się trochę rozpisać mogę.
Farciarz

Cytuj:
Donas - racja. Ja tu trochę za bardzo o sobie mówiłem, bo z moim netem jest tak, że albo expię, albo nawet robić run się nie da [bo jakoś nie mam ochoty na granie - a nawet stanie pod dp - na e-pvp z pingiem ~8000 - szacuję, że jest taki, bo przełożenie blanka do ręki trwa 8 sekund - w tym czasie (na epvp!) mogę dostać 8 sd od JEDNEJ osoby)].
Z tego wynika, że ja często mam ping 10000+

Cytuj:
Poprawka. Jeśli wbiję w tym czasie co 1 mlvl choćby 0,1% lvl, to mi się bardziej opłaca expić. Bo expiąc również mogę wbijać mlvl.
Teoretycznie tak. Praktycznie też. W sumie wbijać mlvl można zawsze, i nie wiem kiedy to podzieliliśmy na manasitting albo expienie albo logout.

Cytuj:
Z kolei jeśli expi z manasami - a na wyższych (mam na myśli levele, na których chodzi się solo na dość słabe jeszcze moby, nie demon hunty, bo tam długo mana nie jest spalana, a waste'owana w postaci magic shielda) levelach expa sorcem bez nich sobie nie wyobrażam - będzie miał w tym samym czasie zarówno wyższy lvl jak i mlvl.
50+ sorc bez mana fluidow jest jak ryba bez płetw, skrzeli i łusek! Śmieszne, nie? To już uzależnienie Na odwyk

Cytuj:
Wiesz dobrze, o co mi chodziło.
Owszem

Cytuj:
NIGDY nie oceniaj po levelu. Wysokim levelem pochwalić się nie mogę - najwyższy, jaki miałem, to 43 (na sorcu, ale innym). Sorcem (a właściwie kilkoma) w sumie grałem jakieś 1,5 roku. Racja, o połowę mniej od Ciebie. Jednak więdzę o profkach magicznych dość sporą (oczywiście nie nt. demon huntów ;>) posiadam, zarówno praktyczną (raczej sorc) jak i teoretyczną (sorc i druid), + to co sam zdroworozsądkowo wymyślę ;>
I kłócić się nie zamierzam. Co najwyżej polemizować
Tu masz rację, zwracam honor, tu się wyraziłem jak typowy noob.

Czyli ostatecznie wyszło, że się jako-tako zgadzamy

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS