Temat: Knight
Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 13:17   #99
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

@GooberStraw
Nic nowego nie odkryles, wszyscy wiedza ze sorc ma potezniejsze hity niz knight, ale kto knightowi z 79 w skilu karze polwowac na dragi? KNight expi zupelnie inaczej niz sorc, jego glowna zaleta jest samowystarczalnosc, nikt mu nie nosi mf/beltow na spaw, loota sam uniesie, i ja idac do tomby/of o godzinie 9 moge siedziec tam do 22 z malymi przerwami na obiad, telefon, wc, monopol, i jakos sie nie boje ze mi zerk/crypt shamber/vampire wpadnie jak bede afkowal i mnie zabije, sorcerer w takiej tombie musialby sie wylogowac i wcale nie jest powiedziane ze po ponownym zalogowaniu sie mialby ta tombe dla siebie, w of biore 15 parceli i moge pol dnia polowac bez robienia lootbagow bo po kazdej rundzie wysylam parcelem loota ktorego unioslem na sobie. porownujac 120 ms i 120 ek polujacych na dragi to beda miec podobny exp w vdl/edl/tower, bo oboje beda bic dragi z predkoscia przewyzszajaca ich spaw, co z tego ze 120 ms zabie draga 10 sec szybciej skoro pójdzie w kolejna jame a tam pusto/jeden z trzech dragow.

Ostatnio edytowany przez Fagaro - 11-11-2006 o 13:19.
Fagaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem