Temat: Zwis kompa ;(
Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2004, 20:58   #4
Pirulo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków

Pirulo ma numer GG 3484306
Pytanie wiecej info

Wlasnie... ja juz robilem wlasciwie wszystko (wlacznie z reinstlacją tibi)... Te problemy zdazaja mi sie dopiero od 3 dni (wczesniej na tym kompie chodzilo wszystko jak nalezy). Od jakis 10 dni gram na wlasnie tym kompie (komp Ojca- moj sie spalil ) a ma on takie parametry ze glowa boli... Nie ma rzeczy ktora by tutaj nie poszla... wiec za slaby sprzet- odpada. Co do przegrzewania procesora- hmm.. tez o tym myslalem... ale dlaczego przy innych rzeczach komp moze chodzic 24h na dobe i sie nie zawiesza ?? Czyzby procesor pracowal tylko przy Tibi, a przy zaawansowanych program graficznych nie ?? Kolejnym szczegolem ktory wydaje sie byc interesujacy jest to iz z tego co zauwazylem czas od zwisu do zwisu sie zmniejsza 3 dni temu moglem 8 razy wypowiedziec slowo na zaklecie... dzis moge wypowiedzec 2 razy Zastanawialem sie czy to nie jakis wirus czy cus... no to wzielem przetestowalem go na wszystkie sposoby i kiszka... Znalazl ze 12 trojanow- ladnie usunolem i dalej to samo... Kolejną przyczyna mogl by byc jakis program w tle ktory to powoduje- wyzucilem wszystko i nadal to samo... Ja juz jestem strzepkiem nerwow (gram od jakis 3 tygodni a jestem juz nalogowcem jakich malo), a przeciez dzis Polska- Brazylia w siatke i Wisla - Real... Chyba zejde na zawal Jedynym sensownym wyjasnieniem bylo by to iz w tibi jest jakis blad na XP. Wlasnie; kolejny aspekt sprawy: ten komp dziala pod XP a moj stary dzialal pod win 98. Na to chwile mam dwa wyjscia: zainstalowac tu win 98 (Ojciec mnie zabije), czekac cierpliwie az z tamtym kompem zrobia pozadek (umre z braku Tibi)- nawiasem mowiac... tamten komp padl przez tibie- gralem non stop z przerwa 3h na sen, no i w dzien na siusiu i papu . i ten ciag trwal przez jakies 3 dni (pozniej mialem impreze i byla duza przerwa z powodow obiektywnych ). Dodam jeszcze ze to wszystko podczas tych wielkich upalow Jak widac Tibia moze szkodzic dosc znacznie naszemu portwelowi Jesli ktos zna roziwazanie dla tego to piszcie bo ja naprawde umieram I to realnie a nie w grze

PS: Poszukuje Polakow fajnych na Xant cos tam (nie pamietam nazwy- ostatni serwer z listy)- nie ma z kim handlowac ani na powazne potworki lazic a juz nie mowiac ze o babkach nie ma z kim pogadac o 4 nad ranem po calonocnej sieczce A przeciez nie bede gadal albo lazil z BR
Pirulo jest offline   Odpowiedz z Cytatem