Bylem na minusie, ale bardzo malo i to wiesz dlaczego? Bo nawet zaden dragom hammer nie polecial. A te gora 3-4k na minusie przy najwiekszym niefarcie do loota mi nie zaszkodzi.
I uwierz mi, czesto patrze jak bije kolega na dragach (94 ms) i co z tego ze idzie mu to szybciej, jak traci wiecej kasy na mfy, przy srednim respie gdy wybije caly spawn potem respia sie pojedynczo. Do tego ma bardzo malo capa, wiec musi wychodzic z respa albo wolac czesto kolegow. Ja jak hunce, cenie swobode, wiec nie mogl bym wytrzymac caly czas nie majac capa i chowac gdzies dragon hammery po katach.
Btw, sorc ma o wiele mniejszy shielding i zaden inteligenty sorc nie chodzi na dragach w full secie wiec dostaje minimalnie mniejsze hity z reki co knight z gsem. Sorc ma 3x mniej hp niz knight, wiec koszty leczenia sorca sa niewiele mniejsze od knighta. Co gorsze, czesto sa 2 dragi i wtedy nie idzie mu tak dobrze jak knajtowi w tym wypadku. I wole nie mowic, co bedzie jak sie zdobedzie sova knighte, bo mialem tą zabawke na 3 dni i naprawde bardzo gladko szlo.
@down
mialem pozyczoną
Ostatnio edytowany przez Arut - 11-11-2006 o 19:17.
|