Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 18:56   #2406
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Co wy w ogole pierdolicie (relictusy) gadacie pla pla pla (nie chce mi się cytować)
a lepiej porównajcie się do strony przeciwnej, pyk i juz jest akcja, wszyscy lecą w grupie i są na miejscu... a wy se dalej pierdolcie głupoty : ) pozdro piczki ; *
Tak jak kolega mówi i tak jak ja wczesniej pisałem, nie chodzi, ze wy musicie to robic. Tylko wy sie zdeklarowaliscie, iz zrobicie wszytsko by pokonac HWL, by zmienic swiat na lepsze, by ocalić Galane przed ostatecznym upadkiem. A zliczajac czas, ktory kazdy z was siedzi w ciagu tyg to wyszła by z tego ładna sumka, która wystarczylaby na spotkanie on line powiedzmy na Vent... i mass log na jakiegos typka. W koncu nikt nei kaze wam siedziec 24/7 on line wystarczy jeden uzgodniony dzien w tygodniu.

Chociaz jesli obie strone sa pewne swoich umiejetnosci, to dlaczego ktos z was nie zorganizuje bitwy powiedzmy 20 na 20. Dlaczego by nie umowic sie na Open battle i rozwiazac konflikt.

Jednak to co najbardziej mnie wkurza to fakt, ze wszyscy gadacie ze macie swoje rl zycie, szkoly itp ale mimo tego siedzicie na tej Tibi ale w pz'etach. To jest absurd...
Ceapoznan jest offline