Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 19:26   #2414
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Ja nigdy nie rzadzilem na Galanie to po 1. Po 2 ja walcze bo musze a nie dlatego ze chce. Po 3 jak sie ostatnio umowilismy na open battle to Hwl przyszlo po 3 godzinach, nie dosc ze mieli liczniejsza grupe pomagali im noobki ktorych bylo tam z 20? A gdzie byla ta reszta galany co nienawidzi Hwl ?;]
Mozliwe zreszta zwroce wam troche honoru bo uslyszalem o waszym warowaniu wczorajszych godzinach nocnych. Zreszta ja sie wypowiadam jako gracz, ktory nie ma z ta gra nic wspolnego od wakacji. Jednak mimo wszystko ciekawi mnie co i jak i chcialbym by bylo lepiej w sensie chcialbym by zaczely rosnac lvl. By bylo wiecej qestow zrobionych. Bo CIpy teraz nawet Orsha nie tworza na galanie bo wiedza ze nikt nie zbloczy:/

Zreszta ja nigy nie bylem za zabijaniem innych i radosc jaka czerpalem z gry to byly wspolne rozmowy i przygodny ze przyjaciolmi

Nie oskarazam was nie mowie ze Tharrin wyglada jak ktos kto gra tylko w Tibie, ze wasze sorki sa dobre tylko w robieniu mlvl po prostu staram sie zrozumiec i pokazac swoja wersje tego co widze i slysze...
Ceapoznan jest offline