Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neo_pl
Czy jest szansa że na levelu i skillach podanych w profilu i eq : warrior helmet ,k arm i legi , c-shield , fire axe + mf'y będe wychodził chociaż na 0 ?? (bo dzisiaj w godzinke ponad 50% tam wbiłem przy stracie 7 uhów więc na minus wyszedłem więc się pytam)
Pyt.2.
Gdzie mam expić(oprócz ef jeżeli wyjde na 0) ?? Nie mówcie że dc bo za dużo ludu tam a na soldach zawsze zajęte (nie chce mi się wstawać aż tak wcześnie  P)
Wiem że od około 35 levela sio na mint ale najpierw trzeba ten level dobić  P
|
Stary wiesz tera spróbuj na poh cyce. Może być nieźle weź pare uhów i zobacz jak idzie.

@Robee
Cóż masz podobny lvl do mnie ale eq troche w tyle. Więc poradze ci dwa miejsca, a może nawet trzy zależy co wolisz. Otóż poziom -1 tomba pod błockiem ciekawy expik loot grubo, ale to grubo na plus, wadą tego miejsca jesto to, że ludu jak mrówków. Drugi to roty na liberty bay poziom -2. Otóż za mf zawsze sie zwraca spory expik roty carwormy tarantule, mało ludu. I ostatnie to żółwie na małych wysepkach. Oczywiście mf poziom -2 możesz monka walnąć. Powinno się zwrócić na plus, choć przy twoim eq nie radziłbym tu expić.