Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2004, 21:40   #14
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

A ja qwa sesaja 'poznalem' jak zalozyl ten temat o daimonie... I co? Cala ekipa daimonska to pierdzieleni hakerzy... Ja dziekuje... Sesq a na cholewe zes sie dal w cos takiego wciagnac?... A Evar... Pamietam jak na goscia czekalem na daimonie przez ponad godzine bo sie na res spoznial A tu sie okazalo ze taki wredny ciolek z niego...
A za chwile Evek zaloguje sie na forum i przedstawi swoja wersje wydarzen... Wg mnie wszyscy wymienieni w temacie jako hakerzy-Ses, Evar, Mars, Oxy(tez cos o tobie bylo stary) powinni zostac ukarani kickiem... Na jakis czas... Powiedzmy 2 tygodnie? No,moze tydzien...(mowie kickiem a nie banem bo ban to an czyli na stale a kick to kick czyli na jakis czas Banem na #tibia.pl i na forum... Pewnie zaraz sie ludziska odezwa 'Ty debilu przeciez Oxy to fajny gostek'-ja tez tak uwazam, ses tez mi sie wydawal fajnym gostkiem, cala ekipa od daimona taka mi sie wydawala-i masz qrwa, sajgon na forum mamy i tyle dzieki komu??? dzieki daimonskiej ekipie!!! No i tyle...
PS.Pewno sie myle, co? To napiszcie swoje wersje, ja spisalem swoj pkt widzenia...