Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2006, 22:05   #39
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
Kórwa sami szpilający na orginałach tylko skąd was nagle się tylu >?<
Z NORMALNYCH rodzin, które potrafią się poprawnie wysłowić.

Cytuj:
to niesmaczny żart jak mniemam bo u nas w kraju na piratach gra około 90-99% ludzi
Jeśli uważasz się za 90% społeczeństwa, to pozostaje mi tylko współczuć wielgaśnego ego.

Cytuj:
pewnie winde też macie orginalną(co ja gadam przecież jest linux=>)
Pecet ze sklepu, iMac ze sklepu, Winda ze sklepu, Tiger OS X ze sklepu. Bite me.

Cytuj:
nikt z was nie używam p2p
Nie, wolę blogi muzyczne.

Cytuj:
ps.argument o kradzieży jest naprawdę fajny,porównywać ściągnięcie gry do kradzieży autaroox.
A powiedz mi, czym to się różni? Okradasz właściciela, niezależnie od tego, czy kradniesz bułkę, czy samochód, samolot, płytę albo grę.
Tyle, że jak ktoś kradnie artykuły pierwszej potrzeby - czyli bułkę albo ubranie, to go mogę rozgrzeszyć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Kochający metal/techno/czy rap.Ile byście mieli oryginalnych płyt,gdyby były po 150zł?
Tyle samo, bo gry pewnie kosztowałyby po 400 zetów. Nie rozumiesz, że takie porównania są z kosmosu, bo są awykonalne?

Cytuj:
Ale co powiecie na taką kolekcję np. 10 płyt rocznie?
Żaden problem, od trzynastego roku życia kupuję oryginalne płyty i winyle, kolekcję mam sporą i co roku powiększa się o znacznie więcej niż twoje śmieszne 10 płyt.
Świetne porównanie, wybulenie 30-50 złotych za płytę do wybulenia 100-200 złotych na grę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzesław
U nas ceny gier w porównaniu z Europą zachodnią i jak są bardzo niskie (np. w Niemczech Nfs: Mw kosztuje €50).
Ale ludzie biadolą. Czemu?
W Polsce są relatywnie niskie zarobki w porównaniu do innych państw europejskich (i jułesej), na ich pieniądze te 50 euro to jest niewielki wydatek.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 11-11-2006 o 22:08.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem