to samo moge powiedziec tobie, pozwoliles takim gracza jak HWL sie rozwinac i zdobyc te levele ktore maja, wiec teraz masz co chciales

i nie pisze ze ty masz lev 14,50, marny 70, rownie dobrze moglobys miec lev 100, 150, a moze 200?

poza tym 50 + to nie tkai zly lev wcale, wszsytko zalezy od tego jak sie postrzgasz, i jak sam siebie szanujesz

ja bym nie mogl grac ze swiadomoscia ze jacys frajerzy moga mnie wkazdej chwilii napasc, napisac pay or die i ze im zaplace bo mi bezdie zal 1 levela czy cos. jakbym mial takie podejscie to bym teraz zaplacil te marne 100k(taki niedwno mi oferowano payment-teraz byc moze bylby wyzszy) i bym sobie siedzial w dp i gadal jako "wolny" player.wracajac do lev i "pozwalania komus na cos" jesli tak to upraszczac to wszsytko zlezy od ciebie, mogles byc polskim konda i zmieniac swiat na "lepsze". chociarz uwazam ze 70% z aws jak by miala te levele co my czy hwl to by robila to samo co oni, sam sie nei raz o tym przekonalem

a raczej usilowali mi robic to co reszta ;D
w sprawie colora tu nei ma mowy o wdeptywaniu w gowno, tu w gre wchodzi uzaleznienie od gry

zreszta nie powiem tez jestem przywioazny do swojej postaci, ale pare lev wyzej czy nizej nie ma zanczenia kiedy stawka jest dla mnie duzo wieksza niz dbanie o wlasny char

co nie zmienia faktu ze nie zamierzam glupio ginac, nie mylic pojec
co do tych ravertonow itp, skoro oni sa tacy wszechmocni to czemu nie rzadza galana? xD gadac kazdy potrafi, pkowac noobkow tez, a cos wiecej jzu malo kto jak widac, ide sobie film obejrzec, a wy tymczasem wuazajcie zeby hwl was nie dopadlo
PS:
mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?