Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
Dlaczego niby? Bo ktoś powiedział, że są źli i kogoś zabili? Brazylijzycy mogą to samo powiedzieć o Polakach. Czy chcesz może posegregować: Polacy z POlakami, Brazylijczycy z Brazylijdzykami itp?
|
Ja tam rzaden rasista... tylko ze po pierwsze: wladam polskim i niemieckim, a angielskim raczej slabo (nie spotkalem jeszcze brazylijczyka mowiacego po polsku lub niemiecku), a po drugie szlag mnie trafia gdy za kazdym razem jak spotyka mnie br gdzies na potworkach to sie pyta czy ja br... Mam raczej polska ksywke... A poza tym moja wina ze nie lubie tej polodniowej mentalnosci ?? A juz tak zupelnie konczac: kiedys mi 17 lvl BR na rotkach (ja mialem jakos 11-12lvl) mowi ze albo z tamtad ide albo det. No to ja nieustraszony sarmata: ze jak ja zgine to moi przyjaciele go zrookuja (nie mialem zadnych znajomych powyzej 12 lvl). I juz mysle ze no cuz... strace plecak ale po walce przynajmniej- a tu koles OK Ok Sorry Sorry i wogole ze glupi jest... Nie dosc ze cwaniak to jeszcze tchurz... ja moge zrozumiec (choc z trudem) jak mi ktos grozi i gdy nie spelniam jego prosb bije, ale nie moge zrozumiec jak ktos ma takiego cykora na byle scieme (trzeba sie szanowac). I przygod z br mam jeszcze kilka- podobnego rodzaju. Moze teraz zrozumiesz dlaczego mam uraz