Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2006, 13:05   #45
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

No nie moge, k*a...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Racja, zdecydowanie ciekawsze są codzienne wykłady o tym jak Polska
zatriumfowała w bitwie pod Grunwaldem... (pierwszy i ostatni raz)
Albo jestes totalnym ignorantem historycznym, albo totalnym idiota. Tak czy inaczej, zblazniles sie tym 'pierwszym i ostatnim'.
Cytuj:
Najpopularniejsze stereotypowe wady polaków: pijaństwo, bojowość, [ciach]
A wyjasnij mi, od ktorej strony bojowosc (BOJOWOSC, podkreslam) jest wada... bo ja prosty czlowiek i chyba nie ponialem...

Cytuj:
Stosunek większości młodych polaków do ojczystego kraju - "Tak, jasne że cie lubię, ale teraz muszę wyjechać zagranicę..."
No popatrz, a ja jestem z pochodzenia Obodrytą. W zyciu nie widzialem Heimatlandu i z punktu widzenia pochodzenia mieszkam za granica. Jestem odpowiednikiem stereotypowego Polaka? =o

Cytuj:
Właśnie, a teraz nie jest tylko "jednym komunistycznym gównem", tylko wspaniałym "zlepkiem demokratyczno-republikańsko-komunistyczno-totalitarno-anarchistyczno-kapitalistycznego gówna", jakie szczęście...
Zaloze sie, ze z tego calego zlepku rozumiesz tylko dwa slowa - zlepkiem i gowna.

No i tradycyjne - jak Ci sie w ojczyznie nie podoba, droga wolna. Tym bardziej, ze przeczysz sam sobie. Z jednej strony narzekasz, ze jacy ci Polacy niewdziecznicy i nie-patrioci, bo wyjezdzaja za granice, z drugiej piszesz o "ojczyznie". A o autoironie Cie nie posadzam, bos na to za glupi.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem