Temat: Knight
Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2006, 13:37   #119
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Ja mowie o samych smokach, z DL mozliwe jest znacznie wiecej niz 120k/h... tyle ze na 120 lvl jest to albo waste albo dosyc ryzykowne... jak mnie 2 razy DL sciagnal na wejscie z pelnego zycia w ciagu tygodnia expienia na dragon lair to mi sie odechcialo expienia na DL bo po tygodniu expienia po 3-4h dziennie bylem 75% mlvl do tylu i tylko 200k expa do przodu.

Co do szybkosci expienia jakos nie bardzo wierze, z Bebilonem jak jestem i bijemy tego samego smoka to zanim ja sie ustawie na wprost do vis to on juz z 200hp smokowi zabral... zwykle exp dzielimy prawie rowno ze smoka (a przeciez on moze jeszcze strzelac HMM).
Coz, dle to dosyc przebiegle kreatury, ale wiekszosc 120-130 sorcow/drutow juz je zabija bez magic shielda, widocznie duze kombo dla nie jest az takie czeste. Co do szybkosci expienia, gdy jest duzo ludzi na serwie, to mozna latac: czyscimy cala jaskinie >, wychodzimy, czyscimy wierze i wszystko wokol i pod (oprocz dli), i gdy wracamy to juz spora czesc respa czeka na nas w jaskini (choc nie jest to regula, dlatego predkosc expa/h waha sie). Najt ma tutaj ta zalete, ze zabija dragi wolniej i nawet gdy jest malo ludzi na serwie to szybkosc respa jest i tak wystarczajaca.

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem