Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyraf
Jeśli myslicie że nie jesteście n00bami tylko dlatego że gracie w Tibie rok 2-3 lata to sie mylicie,
|
Domyślam sie że pomyliło Ci się z "newbie". Jeśli nie, to już odpowiadam: gram o wiele krócej, ale za n00ba się nie uważam. I nikt inny też mnie za takiego nie uważa.
Cytuj:
Teraz mam pytanie do wszystkich możecie na nie odpowiedziec w sercu a nawet na forum i tu nikt nie bedzie tego komentował (no chyba że n00by) zapytajcie się sami siebie gdybyście się znaleźli w sytuacji że gość cię zaatakował ma białą czache i woła "sorry man", "miss click" co byście zrobili.
Ja w ten sposób zyskałem ostatnio przyjaciela ponieważ odpowiedziałem mu: i don't pk you dont afraid.
Ale większość myślałaby pewnie inaczej : "on ma napewno kase!" "pewnie dobre itemki" " no i miesko " "zaatakował mnie to czemu nie miałbym go pk!"
itd ...
|
Dziwne, że tak to wyolbrzymiasz - mnie takie coś zdarza się niemal codziennie, i to nieraz po parę razy na dzień - w kopalniach to bardzo częste (zwłaszcza przy classic control). Jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, żeby ktoś takiego gościa zabił, i jakoś nikt nie uważa tego za "wielką przysługę" - to zupełnie naturalne zachowanie. "missclick" to taki żelazny list - nikt Cię nie tknie, chyba że w pobliżu leży ciało ze statusem "killed by <your_nick>". Gram na Isarze.
Kiedyś natomiast zdarzyło mi się co innego - jakiś świeżo upieczony knight (8lvl) zaatakował mnie niechcący, po czym w panice się wylogował. Nie tylko nic mu nie zrobiłem, ale jeszcze zabiłem goblina który się skądś przypętał. A potem tak długo przy gościu stałem aż mu zniknął "battle" i go wywaliło.
Pozdrawiam serdecznie.