Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2006, 15:03   #47
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl Pokaż post
Eh, zero wyczucia. Jasne, że to nie było jedyne zwycięstwo wojsk naszego kraju -.- nie myślisz chyba że mój post ma znaczenie dosłowne.
Mysle, ze wiekszosc tak pomyslala. Bo i inaczej tego sie raczej odebrac nie da.

Cytuj:
Chodzi mi raczej o bycie skorym do walki o byle pierdołę. (por. burdy w barach o piwo itp.) PS "poniać" to tylko ja mogę, bom głupi. (podobno)
bojowy
1. «związany z walką zbrojną» (za SJP)
No tak. Burdy o piwo w barach to jak najbardziej bojowosc... na maczety, sztachety, kufle i krzesla.

Cytuj:
Jesteś tym za kogo się uważasz, i mnie to szczerze mówiąc mało obchodzi
To jestem Twoim bogiem i idolem, bo za takiego sie uwazam. Postaw mi pomnik i dwie swiatynie W TEJ CHWILI.

Cytuj:
Miałem dobry humor i napisałem coś śmiesznego a tu takie riposty... Po prostu naświetlam metaforą to czy ktoś woli wspólny świat o dość niskim standardzie życia, czy zróżnicowany, w którym część jest biedna, a część bogata.
Najwyrazniej to nie bylo ani smieszne, ani metaforyczne. Ot, belkot.

Cytuj:
Głównie starałem się podać kilka kolejnych wątłych tematów do dysputy.
Mowi samo przez sie.

Cytuj:
Ja "posądzam" cię pod każdym kątem, badając jakie wydźwięki mają twoje wypowiedzi, żeby nie było nieporozumień. Jeżeli sam uważasz, że nie warto się zastanawiać nad tym co ktoś tak naprawdę miał na myśli, to nie wróżę ci świetlanej przyszłości...
Uwazam, ze forum nie jest miejscem od zastanawiania sie, co autor mial na mysli. Forum jest od wymiany pogladow. A to, ze nie umiesz przekazac swoich mysli, to tylko i wylacznie Twoj problem. Ja odnosze sie do tego, co jest napisane.
Cytuj:
Założenie, że każdy oprócz ciebie jest idiotą bardziej podpada pod egoizm czy ignorancję, czyż nie?
Nie wiem, co wspolnego ma fakt, ze jestes idiota, z czyjakolwiek ignorancja. Poza Twoja, oczywiscie.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem