Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Messij
◘◘Witam! Mam 30 mastera. Do piatku chcę wbić 33 lvl. Dziś niedziela. Gram ok. 1,5 h dziennie. Eq mam dobre. Nie mam zamiaru zwastowac, ale chce wyjsc przynajmniej na ZERO. Co bedzie dla mnie najlepsze?
|
Mówiłem to już pare postów wcześniej, choć mam wyższy lvl w twoim przypadku będzie i tak się dobrze expiło (2 lvl nie robi praktycznie różnicy). Nie wiem jak dobre masz eq, ale radze albo tombe pod blotem -1 (choć dużo ludu). Bardziej od tego bym poradził roty poziom -2 na liberty bay są tarantulki na caly poziom -2 ponad 10 przy normalnym respie. Otóż dlaczego to ja swoim sorkiem wyciągam tam w półtorej h 20k expa normalnie kasa za manasy sie zwraca, loot malo oplacalny do zbioru chyba ze czasem tarantulka nam cos sypnie, a tak to nic. A poza tym w weekendy (wiem, że mówisz tylko do piątku, ale to sie może i potem przydać) zrana po restarcie tomba błocko z godzinke to exp dobry loot świetny, a wieczorem roty liberty bay i tak w ciągu dnia wyciągnołem w niecałe 3-4h (nie hardcorowego grania z przerwami) 40k expa.
@ Neo ef nie sprawdzalem i zabardzo nie mam przekonania bo nie bylem.