Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2006, 10:15   #1
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny hunted.pl - ponownie rusza.

Tylko najstarsi Indianie pamiętają świetność hunted.pl. Był to odpowiednik tibianews.net, czyli Tibijska gazetka. Serwis niezbędny dla każdego Tibijczyka. Nowości ze Światów, Artykuły, wywiady etc. Wszystko to było, ale w pewnym momencie, skryptu nie dało się dostosować do forum, no i klapa. Oczywiście jedyne co z tego się zachowało to Poradniki.

Zabrałem się za szukanie kogoś kto napisze nam hunted.pl od nowa, lepiej, tak aby było wygodnie dodawać artykuły nawet zwykłym użytkownikom. Po kolei zwerbowałem ok 4. osób, wszyscy, z takim samym skutkiem - zaczynali i nie kończyli.

Parę dni temu postanowiłem zabrać się za to sam, znalazłem najbardziej efektowny system, lekko go zmodyfikowałem i gotowe. Czekam jeszcze na grafika, który mam nadzieje okaże się bardziej słowny niż tamci programiści.
Podsumowując hunted.pl ponownie rusza, jednak obecna wersja to wersja beta. Tak jak wspomniałem czekamy na design i zbieramy od nowa ekipę.

Uwaga! Jeśli chcesz być redaktorem, nie pisz do mnie, lub innych na maile, PW. W tym momencie wszyscy możecie pisać newsy, wystarczy rzut oka tutaj. Jeśli okażesz się dobry sami się do Ciebie odezwiemy.

Teraz najważniejsza część newsa, chodzi o nasze konkursy sms. Nie wszyscy wiedzą, ze odbywają sie na takiej zasadzie:

• Każdy SMS bierze udział w konkursie.
  • Co 3 dni podczas trwania każdej edycji jest losowany PACC ( dla osoby, która w przeciągu tych 3 dni wyśle najwięcej SMS ).
  • PACC są realizowane od razu po konkursie ( zastrzegamy sobie termin max. do 3 dni na opłacenie kont ).
  • W ofercie ekonkurs.pl, możesz wziąć udział w konkursach i grać o coś innego niż PACC

Nie ma już PACC za najwięcej SMS w końcowych nagrodach edycji. Zastąpiły je 3 dniowe losowania. Jest to dużo lepsze rozwiązanie, czasem wygrać można wysyłając nawet 10 SMS (zależy od przypadku).
Wszystko to jest możliwe dzięki temu, iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem ekonkurs.pl. Zapraszamy do brania udziału w konkursach sms, gdzie można wygrać nagrody inne niż PACC. To właśnie znajdziecie na ekonkurs.pl

Chyba juz czas wygrać PACC lub iPoda na Święta! Zagraj i wygraj!

Ostatnio edytowany przez bosal - 13-11-2006 o 10:16.
bosal jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.