panowie latwo jest krytykowac, byl z was ktos na naszym vent? nie sadze, jakby chociarz z 1/3 nas sluchala prostych polecen wlasnie w stylu idz tu i tu to by to wygladalo na pewno inaczej, no ale wychodzi na to ze nikt nie optrafi sluchac a 90% z "nas" jak tylko widzi HWL to juz ma klapki na oczach i spierdziela gdzie tylko moze...
w thais bylo jasno powiedziane, ze ide sam zobaczyc czy lodka wolna... bo mowilem ze nas zaskocza w miescie.. ktos sie zatrzymal i poczekal az powiem ze droga wolna? nikt, potem zauwazylem HWL - jasno i spokojnie bylo powiedziane z 5x opuszzamy thais i sie ustawiamy: ktos wyszedl z miasta? nie, dopiero jak HWL wpadlo to zaczeli wzssycy w panice uciekac, z miasta nikt nie wyszedl przez to grudging miala trapa, bo nie mogla sie wycofac. nikt w ogole nie walczyl, jedynie ja drav i neoneq strzelilismy pare runek, jakby ktos strzelal ze mna to shillen wizard by nie zyl, moj 1 sd to pol jego hp prawie i jak widac na filmie nie mial mana shielda, no ale reszta byla za abrdzo zajeta uciekaniem zeby go dobic... potem jasno bylo powiedziane ze zbieramy sie na mostku am gdzie padlem, i tam sie ustawiamy, oczywiscie dochodze na mostek a tam moze z 6 osob, gdzie byla reszta to do tej pory nie wiem(pewnie juz w venore albo off line). mielismy bys ustawieni all an gorze na mostku, tylko airax i marduc wlezli.. zreszta zlezli od razu jak sie pojawilo HWL w wiekszej liczbie, co zreszta spowodowalo laga, no i dlatego zostalem wypchniety. no a potem to juz nie mialem szans, drav i tkos tam usilowal pomoc dfami, ale nikt mnie nie uhal, dostalem combo i nie bylo szans z tego wyjsc, nie mowiac o tym ze nasi powinni wejsc an gore i zaczac ich grzac, przecierz oni byly tak saomo strapowani jak ja, nie mogli sie cofnac, zytene czy shillen wizard by padli jak nic.. no ale sie bali robic pz locka. ja sam z trapa wyjsc nie moglem bo nie mam 3ciej reki

jakbym na poczatku zdjal tego noba z rsem z sd, co zreszta chcialem zrobic mialbym jakeis szanse, sek w tym ze battle lista tak skakala ze nie mgolem go ucelowac, a zeby zrobic to na ekranie czy inaczej to po prostu nie mialem wolnej reki juz
co do open battle, wszsytko bylo mowieone, jakby ktos tylko sluchal... mnie na open batllew tym skladzie jzu nikt nie doswiadczy chyba ze sie naucza nie spieprzac na widok hwl i sluchac polecen, co nie zmienia fakty ze snake attacki ciagle lubie ;D