@UP
Omg

zle mnie zrozumiales

... Pk to nie jest taki sport jak np. Pilka Nozna a zreszta zapraszam na
www.parkour.pl i inne strony na ktorych sie dowiesz CO TO JEST DEFINICJA PARKOUR i kilka zasad traucera(czyli tego kto trenuje) ktore JASNO MóWIA ze nie mozna sie smiac z gorszych bo jestes rowny i taki sam jak on (czyli niech wam bedzie jak ja). Jestescie naprawde zalosni (nie wszyscy, ale) czekajcie jak pojade do Irlandi za kilka miesiecy i wroce tu albo tu napisze w Dablinie...Nie mozecie zrozumiec jednego "p"olaczki, ze w innych krajach ktos docenia to co robie ale nie wy musicie na "ch*ja" leciec i prosto zbluzgac mnie chociaz na 50% byscie tego nie zrobili. Nie jestem lepszy fakt sa odemnie "lepsi" ale nie w znaczeniu takim ze ja jestem jakąs ciota tylko ze on wlozyl w ta SZTUKE wiecej serca. Pk (Parkour) to nie jst taki sport jak juz mowilem to SZTUKA PORUSZANIA SIE I ODIZOLOWANIA SIE OD SZARYCH LUDZI (czyli was zwyklych ludzi chodzacych do pracy/szkoly i nie wiedzacych co to jest Parkour). Nie lubie takiej krytyki jaka zaprezentowal Bobek (Bebop czy jak tam) chodzi mi o to ze pokzal mnie "palcem" i jednoczesnie mnie zbluznil bez odpowiedniego uzasadnienia on jest denny i zalosny a jego film wcale nie powalil ani mnie ani moich kolegow ktorzy tez trenuja powiem wiecej reverse na 1 klatce byl tak beznadziejny ze plakac mi sie chcialo... a ten zlamany Kash i dash palce lizac. Naprawde jezeli chcecie mi wytoczyc bledy (ktorych w tych filmikow nie ma poniewaz zdaniem kolegow robie triki dobrze co nie oznacza ze musze popracowac nad swoim flow czyli stylem), jakie tutaj zamiesciliscie to wejdzie na jakakolwiek stronke o Pk i przeczytajcie czym jest Pk i co to jest Pk pozniej mozecie mnie skomentowac.