Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2006, 17:42   #27
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

@UP

Omg zle mnie zrozumiales ... Pk to nie jest taki sport jak np. Pilka Nozna a zreszta zapraszam na www.parkour.pl i inne strony na ktorych sie dowiesz CO TO JEST DEFINICJA PARKOUR i kilka zasad traucera(czyli tego kto trenuje) ktore JASNO MóWIA ze nie mozna sie smiac z gorszych bo jestes rowny i taki sam jak on (czyli niech wam bedzie jak ja). Jestescie naprawde zalosni (nie wszyscy, ale) czekajcie jak pojade do Irlandi za kilka miesiecy i wroce tu albo tu napisze w Dablinie...Nie mozecie zrozumiec jednego "p"olaczki, ze w innych krajach ktos docenia to co robie ale nie wy musicie na "ch*ja" leciec i prosto zbluzgac mnie chociaz na 50% byscie tego nie zrobili. Nie jestem lepszy fakt sa odemnie "lepsi" ale nie w znaczeniu takim ze ja jestem jakąs ciota tylko ze on wlozyl w ta SZTUKE wiecej serca. Pk (Parkour) to nie jst taki sport jak juz mowilem to SZTUKA PORUSZANIA SIE I ODIZOLOWANIA SIE OD SZARYCH LUDZI (czyli was zwyklych ludzi chodzacych do pracy/szkoly i nie wiedzacych co to jest Parkour). Nie lubie takiej krytyki jaka zaprezentowal Bobek (Bebop czy jak tam) chodzi mi o to ze pokzal mnie "palcem" i jednoczesnie mnie zbluznil bez odpowiedniego uzasadnienia on jest denny i zalosny a jego film wcale nie powalil ani mnie ani moich kolegow ktorzy tez trenuja powiem wiecej reverse na 1 klatce byl tak beznadziejny ze plakac mi sie chcialo... a ten zlamany Kash i dash palce lizac. Naprawde jezeli chcecie mi wytoczyc bledy (ktorych w tych filmikow nie ma poniewaz zdaniem kolegow robie triki dobrze co nie oznacza ze musze popracowac nad swoim flow czyli stylem), jakie tutaj zamiesciliscie to wejdzie na jakakolwiek stronke o Pk i przeczytajcie czym jest Pk i co to jest Pk pozniej mozecie mnie skomentowac.
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem