@Pawlon
a kto powiedzial, ze ja mam zamiar placic?:> Nie porownujcie mnie do Boltiny (nie mam tutaj na celu obrazenie tejze osoby). Ja wiem jak czynic w danej chwili, jednakze czesc decyzji nie moge podejmowac od tak sobie wole sie skonsultowac ze znajomymi. Co do tej akcji z Gene Fry i Sinidem jeszcze sie zobaczy co i jak bedzie (pozdrowienia dla nich), mimo to chcem sie z nimi skonsultowac, juz nie jedno razem przechodzilismy i nie jedno przejdziemy.
@up.
Co tu mowa o zgraniu? za duzo gildi, za duzo osobowosci. Ogolem rzecz biorac chaos. Najlepiej jakby bylo kilka liderow i kazdy od czegos innego i kazdy mial pod soba kilku podwladnych. Liderzy kontatuja sie miedzy soba na jakims priv czacie i kazdy z nich przekazuje komendy druzynie np. na ventrilo. Jest to dosc prosty system i sprawdzony. Najlepiej aby kazdy z liderow mial jakies doswiadczenie w wojnach nie koniecznie z galany. Dobrze by bylo jakby bylo okolo 5 liderow i kazdy mial pod soba 8~ osob wtedy mozna latwo zajsc z kazdej strony, nie mowiac juz o mass logach.
Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 13-11-2006 o 18:15.
|