Dla mnie wydaje sie ze cipy mogly by zrobic w koncu cos dla facca oczywiscie mam na mysli jakis znaczacy update nie dodanie pojedynczego respa (np: nec) ktory trwa conajmniej pol godziny

ale konkretnych nowych terenow zedytowanie nieco respow powniewaz tibia robi sie nieco nudna a to ze update sa przeznaczone dla pacc glowie jest nie sprawiedliwe sam posiadam pacc ale update dla facc na pewno nikogo by nie zniechecil do gry.
pozatym questy questy i jeszcze raz questy. gdy w tibi jest update to po miesiacu nie ma zadnych tajemnic i to jest beznadziejne tibia traci to co najbardziej "pociaga" tajemniczosc excalibug (czy jak to tam sie pisze) spike sword na rooku bazylisk przerozne skrzynki ktorych jeszcze nikt nie otworzyl czy tez ksiegi w nowych terenach chyba za bardzo takiego klimatu nie ma jak w tych dla facc wydaje mi sie ze tibia dazy do gry majacej na celu wbijanie tylko lvl nudnemu siedzeniu przed komputerem aby wbic ten 100 czy 200 lvl :/
jeszcze oczywiscie ladniejsze grafiki

duzo wiecej itemkow (broni i armorow)
a takze przydal by sie jakis system ktory by chranil nizsze lvl przed PA poniewaz jesto raczej duzy problem w tibi :/ ktos poswieca wiele dni, miesiecy, a nawet pare lat na gre az w koncu zbiera sie jakas grupa komu przeszkadzasz ubija cie mowi ze juz sobie tu nie pograsz wymyslajac powod z ksiezyca i tak konczy sie twoja zabawa z tibia :<
to tyle nazekania XD