@ Pawlon
kto tu pisal o 50 liderach. Starczy okolo 4-5 ktorzy maja jakies pojecie co do walki w grupie i garstce osob ktorym ufaja i ktorzy spelnia ich polecenia. Komunikacja w grze nie musi byc trudna wystarczy poslugiwac sie prostymi komunikatami typu "xxxx have pz", "yyyy going to .....", "now we must attaack ppppp" , "combo in sssssss on 3~". Dobra by byla dla kazdego lidera grupka 2ek, 2-3rp,3~ms/ed. Jezeli sie odpowiednio zajdzie osobe do ubicia to moze sie ona oderwac od grupy (nawet w trakcie open battle) i inny "alied team" moze dojsc.
Wiem, ze latwiej napisac, a trudniej zrobic. Hwl sa swiadomi przewagi psychicznej i tu jest ich atut. Troche zle ze "kondy" dzialaja na wlasna reke zawsze by mogli jakos uprzedzic czy cos albo kontaktowac sie z innymi alied ludzmi z "roznych srodowisk" (chodzi mi o roznice na jezyki, np. aby konda dal msg dla kogos z hlvl polakow lub brazylijczykow wtedy juz oni powiadomia reszte).
Troche mi ciezko opisac dokladnie o co mi chodzi ale mam nadzieje, ze w miare latwo sie wyjasnilem.
ps.
chcialbym sie dowiedziec od new ownera Catrishi dlaczego Project Nemezis jest huntowany?:> Czyzby to bylo tylko szukanie wrogow (ewentulanie free paymenta lub paymenta gdy wojne wygra hwl), i wykorzystywanie do tego celu ludzi bedacych niegdys w konflikcie z old patriots? prosze podaj jakies konkretne argumenty ( o ile takowe sa)