Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2006, 22:51   #71
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
Coma
rotfl, wymiękam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH
do tego myslisz, ze jesli komus sie podoba coob to slucha tylko jednej kapeli?
Do ciebie to akurat pasuje, biorąc pod uwagę, że tutaj na forum zachowujesz się jak typowa, bodomowa pizda, jakich wiele na tej planecie.

Cytuj:
pozatym nie wiem czy moze zauwazyles ale ta wypowiedz z premedytacja byla napisana pod wzor panow "hiphopkow", ktorzy wypowiadali sie wczesniej.
Nie wiem, mam w dupie w jakiej intencji to napisałeś - pieprzysz głupoty jak potrzaskany i nie jesteś wcale ironiczny ani śmieszny.

Cytuj:
pieprzysz glupoty that's trv: ; ]
A ty ciągle z tym trv - wątpię, żebyś w ogóle wiedział, co to znaczy, ani skąd pochodzi, bo pierdykasz tym w miarowych odstępach zamiast przecinków, chyba chcąc pokazać, jaki jesteś metalowy (aczkolwiek, w twoim przypadku pasuje raczej epitet "zakuty"). Get a life, kid.

@down
Nie pasuje mi w nich to, że nie reprezentują sobą absolutnie nic (Rogucki jeszcze jakoś się broni głosem) i po drugiej płycie (która była gorsza od debiutu) jakimś zbiegiem okoliczności wskoczyli w niszę zarezerwowaną dla autorów robiących muzykę pod Bravo i Popcorn, czym zapewnili sobie tonę różowych fanbojek.
A odnośnie szmacenia się - życie to nie lekcja matematyki, poniżej zera nie spadniesz.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 13-11-2006 o 23:00.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem