Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
Coma
|
rotfl, wymiękam.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez De'sH
do tego myslisz, ze jesli komus sie podoba coob to slucha tylko jednej kapeli?
|
Do ciebie to akurat pasuje, biorąc pod uwagę, że tutaj na forum zachowujesz się jak typowa, bodomowa pizda, jakich wiele na tej planecie.
Cytuj:
|
pozatym nie wiem czy moze zauwazyles ale ta wypowiedz z premedytacja byla napisana pod wzor panow "hiphopkow", ktorzy wypowiadali sie wczesniej.
|
Nie wiem, mam w dupie w jakiej intencji to napisałeś - pieprzysz głupoty jak potrzaskany i nie jesteś wcale ironiczny ani śmieszny.
Cytuj:
|
pieprzysz glupoty that's trv: ; ]
|
A ty ciągle z tym trv - wątpię, żebyś w ogóle wiedział, co to znaczy, ani skąd pochodzi, bo pierdykasz tym w miarowych odstępach zamiast przecinków, chyba chcąc pokazać, jaki jesteś metalowy (aczkolwiek, w twoim przypadku pasuje raczej epitet "zakuty"). Get a life, kid.
@down
Nie pasuje mi w nich to, że nie reprezentują sobą absolutnie nic (Rogucki jeszcze jakoś się broni głosem) i po drugiej płycie (która była gorsza od debiutu) jakimś zbiegiem okoliczności wskoczyli w niszę zarezerwowaną dla autorów robiących muzykę pod Bravo i Popcorn, czym zapewnili sobie tonę różowych fanbojek.
A odnośnie szmacenia się - życie to nie lekcja matematyki, poniżej zera nie spadniesz.