Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 00:20   #81
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
[...]
@down
Nie pasuje mi w nich to, że nie reprezentują sobą absolutnie nic (Rogucki jeszcze jakoś się broni głosem) i po drugiej płycie (która była gorsza od debiutu) jakimś zbiegiem okoliczności wskoczyli w niszę zarezerwowaną dla autorów robiących muzykę pod Bravo i Popcorn, czym zapewnili sobie tonę różowych fanbojek.
A odnośnie szmacenia się - życie to nie lekcja matematyki, poniżej zera nie spadniesz.
Każdy ma swoje zdanie i szanuję to, ale nie zgadzam się z tym co mówisz. Jeżeli Coma jest zespołem pod Bravo i Popcorn jak piszesz, to byłaby nagminnie (jak TH) puszczana wszędzie gdzie popadnie i z każdej piosenki robiliby kolejny hit (tak było z pierwszą płytą Black Eyed Peas). A przecież, jak sam Rogucki powiedział, jedyną piosenką jaką uznano za "godną" puszczenia w Radiu / TV jest "Daleka droga do domu" - reszta jest dla mediów za "mocna". No to rzeczywiście komercha na 102, Bravonastki i Popcornboye szaleją, bo jedną piosenkę Comy puszczali przez 2 tygodnie w radiu.

Poza tym teraz mówisz, że wszyscy się aż nadto zainteresowali Comą wraz z wydaniem ich drugiej płyty, ale czy przypadkiem to nie oni byli największym debiutem 2004? Jak na mój gust wtedy ludzie mięli większą "fazę" na ich muzykę, niż teraz. Jesteś po prostu nieobiektywny.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.