Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 07:06   #82
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Ghost Nieudany, przykro mi ze nie pasuje ci moje poczucie humoru, chociaz jesli juz o tym rozmawiamy, to nie za bardzo rozumiem o czym ty w ogole gadasz...
na moje to pieprzysz glupoty, i nie popierasz tego zadnymi argumentami, czyste stwierdzenia - cos ci sie nie podoba ok, ale poprzyj to jakimis argumentami stosownymi. Jak juz powiedzialem Alexi jest jednym z lepszych gitarzystow. I tyle. Moze ty w innym swiecie zyjesz i znasz zupelnie inne Cob? :>

a co do "that's trv".
Tutaj to juz w ogole cie nie rozumiem. That Is True. Znasz takie stwierdzenie? Czy jak u duzej czesci spoleczenstwa wykazujesz tylko znajomosc slow fuck, shit etc.? A slawetne V wywodzi sie z alfabetu : ].

Reasumujac. Wkurzasz mnie tym swoim pie*rzeniem glupot, masz problemy ze zrozumieniem najprostszych aluzji i w ogole smierdzi ci z ryja : p. Tego tez pewnie nie zrozumiesz i zaraz zaczniesz pisac wywody na ten temat.

Powyzsze moje posty, zaczynajac od tego z "15 linijkami" mialy pokazac pewna rzecz. Jaka jest zaleznosc i jak wyglada rozmowa pomiedzy osoba, ktora slucha hh i m. Jesli ktos czuje sie urazony, nie zrozumial ironii w tekscie etc. przepraszam. A! Jeszcze jedno. Jak nie rozumiesz jakiegos posta, to albo nie wchodz w polemike, albo czytaj go tyle razy, zebys go zrozumial.
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem