Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre  haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro
PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD
|
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka
Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...