Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka
Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...
|
Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.
@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/
To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...