Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 13:53   #1
Airam Naver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2005

Airam Naver ma numer GG 8951888
Domyślny www.tibiabotters.fora.pl <- tym razem z pozwoleniem

Po raz drugi, tym razem już legalnie, informuję Was oraz proszę o pomoc i zainteresowanie projektem www.tibiabotters.fora.pl . Nie wierzę, że nie wkurzają Was cavebotterzy, którzy całymi dniami expią a nie ma ich przy komputerze. Po 2 dniach Ty masz 25 lvl a taki oszust 40, dlaczego uszedł bez kary? Bo mamy za mało GM'ów, ale możemy sami wymierzać sprawiedliwość. Przeczytajcie to co napisałem na tym forum i zastanówcie się. Sam nie dam rady, ale w dużej grupie możemy pozbyć się dużej części naszych oszustów, często z dobrym zyskiem ! Zabijanie afkerów robiących runy? Na non-pvp ludzie noszą dobre EQ, a może coś spadnie Znam tylko 2 przypadki pojawienia się GM'a na wezwanie, sam raportowałem około 8 różnych osób w ciągu 4 dni mojego PACC'a, a GM się nie odezwał, ból... jeśli jesteście zainteresowani i chcecie pomóc, zapraszam.

Wielu narzeka na tak zwane dzieci neostrady. Chcę was uświadomić, że te "dzieci" wbijają botem 40 lvl a potem mówią, że są super, i że wbiły ten lvl tylko po to, żeby sobie popekować. I teraz ktoś, kto grał tydzień uczciwie, spędził przed komputerem wiele godzin ginie z ręki kogoś, kto przez miesiąc jechał na bocie... ludzie, pomyślcie! Przecież prawidzywmi dziećmi neostrady są tacy właśnie botterzy! którzy nie szanują innych ludzi! i to też psuje klimat tibii! Wchodzicie na bocie i olewacie wszystkich z góry na dół! A potem narzekacie, że inni, tacy jak WY, robią to samo! Jesteście po******ni! Botter mówi, że w tibii nie ma klimatu! Skąd wiesz? Grasz na bocie i nie wiesz jak jest, bo ty słyszysz tylko przekleństwa, kiedy kogoś ubijesz! Kogoś, kto grał tydzień i siedział bite godziny, żeby sobie poexpić na czymś innym! Spotkasz innego bottera, którego olał inny boter, więc on olewa ciebie, ty jego i wszyscy się potem olewacie, kleniecie na siebie, kradniecie, hackujecie! A POTEM MÓWICIE, ŻE TIBIA NIE MA KLIMATU! LUDZIE! BO WY GO PSUJECIE! DLATEGO TYLKO TRZEBA SIĘ POZBYĆ OSZUSTÓW!

[Modki, mam pozwolenie od MatKus'a]

Ostatnio edytowany przez Airam Naver - 14-11-2006 o 17:59.
Airam Naver jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.