Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 15:02   #197
Trasher
Użytkownik Forum

Trasher's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Z Nienacka

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 666
Skille: 0/0
Poziom mag.: 00
Domyślny

@up nie wiemdzy widzisz ale mial dragonke ;/;/

po 2 ludzie ale wy teraz dupska trujecie z tymi botami i w ogole a i tak kazdy leci na bocie nie wazne czy br czy polak czy kurwa japoniec bo nie mowcie mi ze nie uzywacie hot'ow stwozonych przez Cipsofta ;/;/ a to czy ktos kozysta z MACRO czy nie to jest tylko i wylacznie jego sprawa to tak jak by ktos ci nazekal ze masz zegarek ktory mowi ci godzine a nie musisz jej odczytywac. Co do polakow owszem mozna sie zgodzic z tym ze kradna i nie pomagaja sobie na wzajem jak sie nie znaja ale powiedzcie mi czy u Brazuli tak nie ma ?? Czy kazdy brazylijczyk uzyska bezinteresowna pomoc? Otoz nie bo to nie zalezy od narodowosci to zalezy od czlowieka ja mam znajomych (dobrych znajomych) Polakow (Hail Dla Nich) Brazuli, Szwedow(na innym servie) i nieliczne inne narodowosci ktorzy za mnie mogli i by pasc i nie mieli by mi tego za zle chociaz odrobienie strat mialo ich kosztowac miesiace!!!! Tak wiec ludzie opamietajcie sie twozycie sztuczne i bezsensowne spory o bzdury i przez to zamiast kumplowac sie, trzymac razem jako narod to sie oddalamy od siebie ;/;/ tak wiec ludzie OPAMIETAJCIE SIE !!!

Dzieki za uwage. PEACE!