Jak czytam niektóre te posty, to powoli zaczynam rozumieć czemu Tibia robi taką karierę...
Naprawdę nie jesteście w stanie wytrzymać 4-5 godzin bez Tibii ? Rozumiem, że akurat w takich godzinach gra bardzo dużo ludzi, bo akurat w tym momencie macie najwięcej wolnego czasu, no ale trudno sie mówi. Najwyżej jeden dzień nie pogracie w Tibię? To napawdę jest aż taka tragedia ?
Po drugie, tak wyzywacie CipSoft..a powiedzcie kto Wam każe grać w Tibię ? Jakiś odgórny nakaz jest czy co ? Jeżeli Wam się nie podoba (a zakładam, że tak skoro tak jedziecie na CipSoft) to nikt Was na siłę nie trzyma, skasujcie Tibię z dysku i po sprawie
Co do mass kicków i lagów, prawdę mówiąc ostatni raz lagi miałem około miesiąc temu, kiedy były jakieś prace konserwacyjne u mojego dostawcy internetowego. Po tych pracach zupełnie nie mam lagów w Tibii (zdarzają się freezy, ale bardzo rzadko).
No cóż, pozostaje nam czekać, aż CipSoft włączy servery. Znając ich "punktualność" możemy się spodziewać uruchomienia ich około 17
Pozdrawiam,
Qxorion