Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 15:47   #55
Qxorion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corydoras
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 33
Domyślny

Jak czytam niektóre te posty, to powoli zaczynam rozumieć czemu Tibia robi taką karierę...

Naprawdę nie jesteście w stanie wytrzymać 4-5 godzin bez Tibii ? Rozumiem, że akurat w takich godzinach gra bardzo dużo ludzi, bo akurat w tym momencie macie najwięcej wolnego czasu, no ale trudno sie mówi. Najwyżej jeden dzień nie pogracie w Tibię? To napawdę jest aż taka tragedia ?

Po drugie, tak wyzywacie CipSoft..a powiedzcie kto Wam każe grać w Tibię ? Jakiś odgórny nakaz jest czy co ? Jeżeli Wam się nie podoba (a zakładam, że tak skoro tak jedziecie na CipSoft) to nikt Was na siłę nie trzyma, skasujcie Tibię z dysku i po sprawie

Co do mass kicków i lagów, prawdę mówiąc ostatni raz lagi miałem około miesiąc temu, kiedy były jakieś prace konserwacyjne u mojego dostawcy internetowego. Po tych pracach zupełnie nie mam lagów w Tibii (zdarzają się freezy, ale bardzo rzadko).

No cóż, pozostaje nam czekać, aż CipSoft włączy servery. Znając ich "punktualność" możemy się spodziewać uruchomienia ich około 17

Pozdrawiam,
Qxorion
Qxorion jest offline