Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 15:56   #170
Luka Wars
Użytkownik Forum

Luka Wars's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Lublin

Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
Luka Wars ma numer GG 1848019
Domyślny

Cytuj:
niezly lewik jak na pare tygodni : )
A ja uważam, że kiepski, bo mam mało czasu. Jak grałem na galanie to po takim czasie miałem 28 level (niestety jakimś cudem ktoś z konta usunął mi chara).

Cytuj:
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow
Raczej nie wy chociaż ubolewam, że się tak rodacy zachowujecie W jakim mieście ''nudziecie się''? Bo ja najwięcej czasu spędzam w Carlin i czasem widzę red nooba.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kensai Pokaż post
Lootar to PL?? o qwa huntuje mnie, rodak rodaka ;/
Prawda boli, jak zaczynałem grać na serwerze wszyscy gadali, żebym uważał na Szwedów, bo oni są źli (ktoś tu pewnie wspomina czasy potopu szwedzkiego). Póki co żadnego nie spotkałem, a jedynym wrogiem Polaka na Saphirze jest drugi Polak.

PS. Nadziałem się na złodzieja kont, który chciał mnie okraść! Gdzie to zgłosić?
Idę sobie spokojnie przejściem na Fibulę i nagle na priva ktoś mnie zagaduje. Pierwszy raz z gościem gadam i wogóle go nie znam chociaż twierdzi, że znam

Nieobeznanych ostrzegam, że podany przez tego nooba link to sfałszowana strona i pod żadnym pozorem nie wpisujcie tam swoich haseł!

Ostatnio edytowany przez Luka Wars - 14-11-2006 o 17:40.
Luka Wars jest offline   Odpowiedz z Cytatem