Cytuj:
niezly lewik jak na pare tygodni : )
|
A ja uważam, że kiepski, bo mam mało czasu. Jak grałem na galanie to po takim czasie miałem 28 level (niestety jakimś cudem ktoś z konta usunął mi chara).
Cytuj:
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow
|
Raczej nie wy chociaż ubolewam, że się tak rodacy zachowujecie

W jakim mieście ''nudziecie się''? Bo ja najwięcej czasu spędzam w Carlin i czasem widzę red nooba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kensai
Lootar to PL?? o qwa huntuje mnie, rodak rodaka ;/
|
Prawda boli, jak zaczynałem grać na serwerze wszyscy gadali, żebym uważał na Szwedów, bo oni są źli (ktoś tu pewnie wspomina czasy potopu szwedzkiego). Póki co żadnego nie spotkałem, a jedynym wrogiem Polaka na Saphirze jest drugi Polak.
PS. Nadziałem się na złodzieja kont, który chciał mnie okraść! Gdzie to zgłosić?
Idę sobie spokojnie przejściem na Fibulę i nagle na priva ktoś mnie zagaduje. Pierwszy raz z gościem gadam i wogóle go nie znam chociaż twierdzi, że znam
Nieobeznanych ostrzegam, że podany przez tego nooba link to sfałszowana strona i pod żadnym pozorem nie wpisujcie tam swoich haseł!