Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 18:44   #30
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Król ;)

Nawet taki EO majac swoje szwedzkie?/brazylijskie? (czy skad on tam jest) łacze moze miec ping 50 (ms) przez co zanim serwer mu przekaze ze oberwał - ~25 ms - i zanim serwer zauwazy ze on kliknal UH (czas reakcji.. powiedzmy ze jest pro i ma najprzecietny mozg - 100ms i do tego czas podrozy pakietu do serwera - 25 ms) i traci 150ms, a uh co ile mozna walic 1 czy 2 sekundy? Lepiej trzymac non stop np. F1 niz akurat skok pingu czy packet lossa zalapac. Minie 500 ms (0.5 sekundy), a on juz moze lezec. Jedyny wyjatek kiedy NIE nalezy trzymac guzika UHania jest to annihilator (wtedy burstki leca co ~20 sekund i demony nigdy nie padna). Tyle co ja moge sie wypowiedziec. Nie jezdzijcie mi za bardzo, bo powiedzialem tyle co wiedzialem i moge sie mylic. Poprawcie, a nie "Ty &*^$*$#*&^ myslisz ze jestes taki madry? Ja to umiem >sql, c++, pascala, lisp, pythona, perla itd.< i mam w domu serwery gier, lacze 1gb/s i ja to wiem wszystko najlepiej wogole"

@topic (bardziej w temacie niz to wyzej /\ )
Filmik niezly. Nic nadzwyczajnego, ale jak ktos chce zobaczyć 200+ w akcji to niech oglada, bo rzadko mozna starych dobrych graczy na 200+ ogladac (takich ktorzy potrafia grac, a nie tylko PG przez 1.5 roku i 200 lvl, a potem PA i pelna wladza na serwerze dla 12 latka i wszyscy dookola niego skacza i "tak najlaskawszy panie")

Ostatnio edytowany przez Gesior - 14-11-2006 o 18:47.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem