Cytuj:
Oryginalnie napisane przez afarko
" Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!! "
Po. 1 Thaldus odszedl z azury poniewarz przegral wojne
Po. 2 Sam nic tu niezdziala : ((((
po. 3 poza nim, thorem, Fenzą, Tie, brozynem, Drotterem , relytem, no i pyrosiem ktory ma bana w tym momecie nikt niewie co to pvp.. bo reszta to Polaczki ktorzy w tym przypadku, na tym swiecie pokazuja ze jestesmy 2x gorsi od br .
Wiec jak tu wygrac wojne?
Sorry za pismo ale klawiatura odmawia posluszenstwa :<
poza tym z tego co słyszalem o The Trio to im juz sie poprostu niechce grac...
ba
|
Nom po 1 odszedl z Azury bo przegral wojne tylko ze to niebyla totalna kleska poniewaz reszta sew zostala tylko dzieisejsze the trio odeszlo z serwa z bardziej znaczacych graczy Azury. ale to nie byl jedyny powod tego odejscie :
po 1 Poklucil sie z Hawkiem jednym z dowudcow swe na Azurce.
po 2 Pojawily sie nowe serwy czyli Pandoria i jeszcze jakies.
Po trzecie i tak nie mial szans wypklacic sie na Azurze wiec wolal odejsc bo widocznie niewidzial szansy wygrania wojny jesli mniedzi swe co troche byly nowe konflikty .
Po 4 Wiem jakie ataki potrafi robic Ambeldyn poniewaz sam od niego kiedys padlem i wiem jak organizuyje swoich ludzi, wprawdzie jest to troche kamikadze ale jego myslenie jest troche jak ze santycznej sparty albo polec, albo zdobyc duzo fragow wiec moze jeszcze sie doczekamy jakiejs zabawy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Carisha
Super jesteś .....
|
Wiem:*
Pozdro