Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
Każdy ma swoje zdanie i szanuję to, ale nie zgadzam się z tym co mówisz. Jeżeli Coma jest zespołem pod Bravo i Popcorn jak piszesz, to byłaby nagminnie (jak TH) puszczana wszędzie gdzie popadnie i z każdej piosenki robiliby kolejny hit (tak było z pierwszą płytą Black Eyed Peas). A przecież, jak sam Rogucki powiedział, jedyną piosenką jaką uznano za "godną" puszczenia w Radiu / TV jest "Daleka droga do domu" - reszta jest dla mediów za "mocna". No to rzeczywiście komercha na 102, Bravonastki i Popcornboye szaleją, bo jedną piosenkę Comy puszczali przez 2 tygodnie w radiu.
|
a) Black Eyed Peas zdobyło jakąkolwiek popularność dopiero po Elephunk.
b) Idź na jakikolwiek koncert COMY i wczuj się w tą różowiutką atmosferę.
c) Odnośnie tego, czy COMA jest za mocna na media, to niech sobie odpali MTV2, rozpadnie się od nadmiaru "mocy".
Cytuj:
Jesteś po prostu nieobiektywny.
|
rotfl, cytat roku - jestem nieobiektywny.
Obiektywizm to najśmieszniejsza rzecz, jaką w życiu słyszałem, ciężko mi być obiektywnym, mając własne zdanie, którego chronię jak własnego tyłka (jak każdy człowiek zresztą).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH
a co do "that's trv".
Tutaj to juz w ogole cie nie rozumiem. That Is True. Znasz takie stwierdzenie? Czy jak u duzej czesci spoleczenstwa wykazujesz tylko znajomosc slow fuck, shit etc.? A slawetne V wywodzi sie z alfabetu : ].
|
Tak, znam to stwierdzenie.
Problem w tym, że używasz go nagminnie od pewnego czasu niczym dziecko, które podłapało fajny slogan (pomijam już twój śmieszny podpis).
Cytuj:
Reasumujac. Wkurzasz mnie tym swoim pie*rzeniem glupot, masz problemy ze zrozumieniem najprostszych aluzji i w ogole smierdzi ci z ryja : p. Tego tez pewnie nie zrozumiesz i zaraz zaczniesz pisac wywody na ten temat.
|
Klient nasz pan.
a) jesteś durniem, jeśli cenzurujesz czasowniki, które za bluzgi nie uchodzą.
b) aluzji to w twoich postach jest akurat tyle, co trucizny w zapałce.
c) nie mam pojęcia, jak możesz poczuć zapach mojego oddechu przez kabel internetowy - widocznie to jakaś nowa technologia pokroju HDTV (albo nie, złe porównanie, bo HDTV istnieje od kilkunastu lat)?
Cytuj:
Powyzsze moje posty, zaczynajac od tego z "15 linijkami" mialy pokazac pewna rzecz. Jaka jest zaleznosc i jak wyglada rozmowa pomiedzy osoba, ktora slucha hh i m.
|
Problem w tym, że ni ironia, ni prowokacja ci absolutnie nie wyszła, bo w obydwu przypadkach wyszedłeś na śmieszne dziecko.
Cytuj:
za oceanem? nie sadze. czy doda grala jakies koncert za granica? wydaje mi sie ze nie : ].
|
Bullshit, Virgin wróciło niedawno z tournee po USA.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
No i nie każdy SŁUCHAŁ, ale - przynajmniej z nazwy - większość znała (nie, nie wszyscy moi znajomi to trv metale ; p)
|
Uaaaa, Behemoth, uaaaa. Kolejny z "aj em kindermetal" na czole?